About Me


About Us

Autorijschool CoachDe rijinstructeur


Mijn naam is john en ik ben in het jaar 2000 na de instructeursopleiding begonnen met het geven van autorijles.Het leukste aan het geven van rijles is als je een ex-leerling in het verkeer tegen komt die je de kunst van het autorijden hebt bijgebracht. Het mindere is als een leerling op het examen zo zenuwachtig is/wordt dat hij/zij blokkeert en alles fout doet, maar dat komt gelukkig niet zo vaak voor.


Wat kan en zal ik voor jou doen!


Als je als leerling mij kiest als je rijinstructeur dan kies je voor een COACH, zo zie ik mijzelf . Een coach is iemand die jou blijft motiveren om het onderste uit de kan te halen. Ik leer je autorijden en geen examen rijden. Het doel is dat je op het praktijkexamen jezelf veilig door het verkeer kan bewegen op aanwijzingen van Examinator. Veilig autorijden begint bij jezelf als chauffeur. Een examinator is niet je mattie, hij zit niet naast jou om jou te matsen. Hij wilt jou zien zweten voor het rijbewijs en zal het jou zo moeilijk maken. Maa hij zal het jou nooit zo moeilijk kunnen maken als dat ik doe tijdens de rijles.


Auto leren doe je bij Coach van Autorijschool Coach, niet te verwarren met die andere losers die zelf geen rijschoolnaam konden bedenken.Het Theorie Examen
Het Theorie Examen